- 1 kg kiaulienos mentės
- Stiklinės obuolių sulčių
- Prieskonių Poppamies SPG
- 4 vnt ąžuolinių vyno statinių rūkymo kaladėlių
- Padažo „Hot Bourbon“
- 4 vnt bandelių burgeriams
- Mėlynojo kopūsto
- Salotų
- BBQ majonezo padažo
- Druskos, pipirų
- Citrinos
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui: uždekite anglis, sudėkite dviejų zonų kepimo sistemą su deflektoriais, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 125C laipsnių. Ant anglių sudėkite rūkymo kaladėles. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Kiaulienos mentę gerai įtrinkite prieskoniais. Dėkite ant grotelių ir rūkykite apie 4 val. apipurkšdami obuolių sultimis kas 30 min.
- Vėliau suvyniokite į foliją ir toliau kepkite apie 2 val. kol vidinė temperatūra pasieks 94C.
- Išimkite iškeptą mėsą ir palikite 10 min. pastovėti.
- Susmulkinkite kopūstą, pagardinkite druska, pipirais ir citrinos sultimis.
- Plėšykite kiaulieną įpildami skysčio kurio prisirinko folijoje, supilkite likusias obuolių sultis, bei pagardinkite BBQ padažu.
- Ant grotelių pašildykite bandeles, tuomet aptepkite padažu, dėkite salotos lapą, kiaulieną bei kopūstų salotas.