0.00
0
+37060003555
Kategorija
Kiauliena

Šašlykai marinuoti su airanu

0 - 30 min

4

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

Receptas

  1. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, rankomis pertrikite su druska (1 a. š.) ir palikie 15 min pastovėti, kad išsiskirtų sultys.
  2. Mėsą supjaustykite gabaliukais ir įtrinkite prieskoniais ir druska (1 a. š.).
  3. Į mėsą suberkite svogūnus, viską gerai sumaigykite.
  4. Supilkite ayraną, permaišykite ir palikite 3-4 val kambario temperatūroje.
  5. Sumaukite mėsą ant iešmų.
  6. Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui: uždekite anglis ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytūsi tolygiai.
  7. Kepkite ant tiesiogines kaitros 200 C temperatūroje, vis apverčiant iki 20 min. (Priklausomai nuo gabalėlių dydžio.)

Skanaus.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę