- 400 g brandintos jautienos antrekoto
- Prieskonių mišinio „Texas Gold”
- 2 šaukštų Ghee sviesto
- Kelių skiltelių česnako
- Šakelės šviežio rozmarino
- Šakelės šviežio čiobrelio
- 4 nedidelių bulvių
- 6 – 8 šviežių ridikėlių
- Ryšulėlio šparagų
- Druskos
- Pipirų
- Šviežių petražolių
- Šviežių krapų
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200-220 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Į kepsninę statykite ketaus keptuvę ir gerai įkaitinkite. Jautienos antrekotą supjaustykite nemažais kvadratėliais, pabarstykite prieskonių mišiniu „Texas Gold”. Keptuvėje ištirpinkite porą šaukštų sviesto, pakepinkite česnaką, įdėkite šakelę rozmarino, šakelę čiobrelio ir sudėkite jautieną. Kepkite kelias minutes vartant, kad paskrustų iš visų pusių.
- Kitoje keptuvėje ant ghee sviesto pakepinkite kubeliais pjaustytas bulves, kai suminkštės, sudėkite ridikėlius ir smidrus, pagardinkite druska ir pipirais. Prieš serviruodami, daržoves sudėkite į keptuvę su jautiena ir viską išmaišykite. Pagardinkite šviežiais žalumynais.
Skanaus!