0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jautiena

Vengriškas guliašas

1 - 2 h

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektorių), uždekite anglis, uždėkite kazaną ir įkaitinkite iki 120-130C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Mėsą supjaustykite kubeliais, dėkite į įkaitintą kazaną su aliejumi. Kai apkepa mėsa, suberkite smulkintą svogūną, kapotą česnaką ir sviestą. Svarbu: kepant visada maišykite.
  3. Ant viršaus dėkite supjaustytą papriką, morkas ir pakepinkite, kol suminkštės. Pabaigoje supilkite konservuotus pomidorus, pamaišykite kas 5 min. ir po 15 min supilkite sultinį. Pamaišykite ir virkite viską  1.5 val, BŪTINAI pamaišant kas 20 min!
  4. Po 1.5 val. sutirštinkite viską miltais.

 

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę