0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jautiena

Vengriškas guliašas

1 - 2 h

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

Receptas

  1. Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite kazaną ir gerai įkaitinkite.
  2. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  3. Mėsą supjaustykite kubeliais, dėkite į įkaitintą kazaną su aliejumi. Kai apkepa mėsa, suberkite smulkintą svogūną, kapotą česnaką ir sviestą. Svarbu: kepant visada maišykite.
  4. Ant viršaus dėkite supjaustytą papriką, morkas ir pakepinkite, kol suminkštės. Pabaigoje supilkite konservuotus pomidorus, pamaišykite kas 5 min. ir po 15 min supilkite sultinį. Pamaišykite ir virkite viską  1.5 val, BŪTINAI pamaišant kas 20 min!
  5. Po 1.5 val. sutirštinkite viską miltais.

Skanaus.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę