- 800 g jautienos
- 2 morkų
- 1 nedidelio svogūno
- 4 skiltelių česnako
- 1 raudonosios paprikos
- 1 skardinės konservuotų pomidorų
- 0.5 l jautienos sultinio
- 60 g sviesto
- 2 šaukštų miltų
- 100 ml saulėgrąžų aliejaus
- 2 šaukštelių rūkytos paprikos
- 1 šaukštelio Svanų druskos
- 1 šaukštelio kumino sėklų
- 1 šaukštelio Uzbekiškų prieskonių mišinio
- 1 lauro lapo
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektorių), uždekite anglis, uždėkite kazaną ir įkaitinkite iki 120-130C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Mėsą supjaustykite kubeliais, dėkite į įkaitintą kazaną su aliejumi. Kai apkepa mėsa, suberkite smulkintą svogūną, kapotą česnaką ir sviestą. Svarbu: kepant visada maišykite.
- Ant viršaus dėkite supjaustytą papriką, morkas ir pakepinkite, kol suminkštės. Pabaigoje supilkite konservuotus pomidorus, pamaišykite kas 5 min. ir po 15 min supilkite sultinį. Pamaišykite ir virkite viską 1.5 val, BŪTINAI pamaišant kas 20 min!
- Po 1.5 val. sutirštinkite viską miltais.