- 600 g. veršienos nugarinės;
- Druska, pipirai, paprika;
- 2 kiaušiniai;
- 3 v. š miltų;
- 3 v. š. džiuvėsėlių;
- 250 ml. saulėgrąžų aliejaus
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektoriaus) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Veršienos nugarinę susipjaustykite 0,5-0,3 cm grėžinėliais ir suprieskoniuokite su druska, pipiru ir paprika. Klokite lapą kepimo popieriaus, dėkite mėsą, o ant jos kitą lapą. Tada gerai išmuškite mėsą, kad jos storis sumažėtų maždaug per pusę.
- Pasiruoškite lėkštę su kiaušinio plakiniu, lėkštę su miltais ir džiuvėsėliais. Į kazaną įpilkite aliejaus, gerai įkaitinkite, dėkite mėsą i miltus, tada i plakinį, o galiausiai į džiuvėsius ir į karštą kazaną. Kepkite apie ~1,5 min ir traukite lauk jau gražius traškius šnicelius.
- Patiekite su bulvių salotomis.