0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jautiena

Veršienos šnicelis

0 - 30 min

4

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 600 g. veršienos nugarinės;
  • Druska, pipirai, paprika;
  • 2 kiaušiniai;
  • 3 v. š miltų;
  • 3 v. š. džiuvėsėlių;
  • 250 ml. saulėgrąžų aliejaus

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektoriaus) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Veršienos nugarinę susipjaustykite 0,5-0,3 cm grėžinėliais ir suprieskoniuokite su druska, pipiru ir paprika. Klokite lapą kepimo popieriaus, dėkite mėsą, o ant jos kitą lapą. Tada gerai išmuškite mėsą, kad jos storis sumažėtų maždaug per pusę.
  3. Pasiruoškite lėkštę su kiaušinio plakiniu, lėkštę su miltais ir džiuvėsėliais. Į kazaną įpilkite aliejaus, gerai įkaitinkite, dėkite mėsą i miltus, tada i plakinį, o galiausiai į džiuvėsius ir į karštą kazaną. Kepkite apie ~1,5 min ir traukite lauk jau gražius traškius šnicelius.
  4. Patiekite su bulvių salotomis.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę