0.00
0
+37065654515
Kategorija
Paukštiena

„Jamaican Jerk” viščiukas

2 - 3 h

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • Marinatui:
  • 1  šaukšto rudojo cukraus
  • 1 jalapeno pipiro be sėklų
  • 1 džiovinto čili pipiro
  • 1 šaukštelio druskos su rūkyta paprika
  • 1-2 cm nuluptos imbiero šaknies
  • 1/4 puoduko sojos padažo
  • 1/2 puoduko apelsinų sulčių
  • 1/4 puoduko alyvuogių aliejaus
  • 1/2 puoduko acto
  • 4 skiltelių česnako
  • 1 šaukštelio cinamono
  • 1 šaukšto pipirų („Allspice” arba „Jamaica pepper”)
  • 1 šaukšto smulkintų svogūno laiškų
  • 1/2 laimo sulčių
  • 1 šaukštelio čiobrelio
  • 1/2  šaukštelio maltų muskato riešutų
  • Vidutinio dydžio vištos

Receptas

  1. Visus ingredientus sumalkite smulkintuvu, gauta mase ištepkite vištą, o kas lieka, supilkite į maistinį marinavimo maišą.
  2. Marinuokite vištą 2-4 valandas.
  3. Pasilikite 1/2 puoduko marinato, kad kepant galėtumėte aptepti vištą.
  4. Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui: uždekite anglis ir palaukite kol temperatūra pakils iki 170 laipsnių. Sudėkite kepimo sistemą su deflektoriais, uždėkite groteles.
  5. Kepkite apie 1,5 valandos, vis patepdami marinatu.

 

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę