- 1 kg. žąsų kojelių;
- 3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių;
- 1 svogūnas;
- lauro lapas;
- kelios skiltelės česnako;
- druska ir pipirai;
- Padažui:
- Sojos padažas;
- ,,Sweet chilli” padažas;
- Austrių padažas;
- Imbiero;
- Česnako;
- Svogūno laiškai.


Ingredientai
Receptas
- Apie 1,5 val apvirkite kojeles vandenyje su druska, pipirais, svogūnu, česnako skiltelėmis ir lauro lapais.
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 90 C. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Sudėkite ant grotelių kojeles ir rūkykite 1 val.
- Keptuvėje paruoškite padažą. Ant šlakelio aliejaus apkepkite smulkintą česnaką, imbierą ir supilkite padažus. Maišykite, kol padažas taps tirštas ir lipnus, nuverskite apvirtas ir nusausintas kojeles, permaišykite.
- Patiekite apibarstę svogūno laiškais.