0.00
0
+37065654515
Kategorija
Paukštiena

Žąsų kojelės azijietišai

1 - 2 h

4+

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1 kg. žąsų kojelių;
  • 3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių;
  • 1 svogūnas;
  • lauro lapas;
  • kelios skiltelės česnako;
  • druska ir pipirai;
  • Padažui:
  • Sojos padažas;
  • ,,Sweet chilli” padažas;
  • Austrių padažas;
  • Imbiero;
  • Česnako;
  • Svogūno laiškai.

Receptas

  1. Apie 1,5 val apvirkite kojeles vandenyje  su druska, pipirais, svogūnu, česnako skiltelėmis ir lauro lapais.
  2. Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 90 C. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  3. Sudėkite ant grotelių kojeles ir rūkykite 1 val.
  4. Keptuvėje paruoškite padažą. Ant šlakelio aliejaus apkepkite smulkintą česnaką, imbierą ir supilkite padažus. Maišykite, kol padažas taps tirštas ir lipnus, nuverskite apvirtas ir nusausintas kojeles, permaišykite.
  5. Patiekite apibarstę svogūno laiškais.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę