- 1 kg obuolių
- 40 g sviesto
- 50 g medaus
- 0.5 arb. šaukštelio cinamono
- Trupiniams:
- 100 g medaus
- 100 g rudojo cukraus
- 50 g graikiškų riešutų
- 100 g sviesto
- 150 g avižinių dribsnių
- 50 g miltų
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis, dėkite kepimo sistemą su deflektoriumi ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles, ant jų statykite keptuvę.
- Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir medų ir suberkite kubeliais pjaustytus, nuluptus obuolius.
- Pabarstykite cinamonu ir kepkite vis permaišant apie 5-7 min.
- Į mažas keptuvėles sudėkite apkeptus obuolius.
- Miltus, avižinius dribsnius, cukrų, smulkintus riešutus, medų ir tirpintą sviestą išmaišyti ir paskirstyti tolygiai ant obuolių.
- Kepkite 25 min. 180 C. Patiekite su ledais.
Skanaus