- 500 g. jautienos antrekoto
- 400 g. vyšninių pomidorų
- 100 g. burrata sūrio
- 20 g. alyvuogių aliejaus (ypač tyro)
- druskos dribsnių
- sauja šviežio baziliko
- 10 g. balzamiko kremo
- 1 čebata
Ingredientai
Receptas
- Į kepimo indą sudėkite vyšninius pomidorus, pašlakstykite alyvuogių aliejumi.
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektorių), įkaitinkite iki 220C. Ant grotelių dėkite kepimo indą su pomidorais ir kepkite 10 min.
- Nuimkite indą nuo grotelių, apdenkite folija, kad pomidorai neatvėstų.
- Ant grotelių dėkite mėsą ir pavartydami kepkite apie 6 min arba kol mėsos vidinė temperatūra pasieks 52C.
- Baigę kepti mėsą, ją supjaustykite, pagardinkite druska ir sudėkite į kepimo indą kartu su burrata. Viską apšlakstykite aliejumi, pagardkinkite balzamiko kremu, šviežiu baziliku.
- Patiekite su paskrudinta čebata.