0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kiauliena

Kiaulienos Porchetta

3 h +

4+

3/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 4 kg. kiaulienos šoninės;
  • 4 skiltelės česnako;
  • rozmarinas;
  • krapai;
  • pipirai, druska;
  • 2 a. š. maltos saldžiosios paprikos.

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 130 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Susmulkinkite česnaką, krapus, rozmariną sumaišykite su paprikos milteliais, druska ir pipirais.
  3. Iš šoninės padarykite išklotinę, vidų įtrinkite prieskonių mišiniu ir susukite šoninę. Sutvirtinkite siūlu.
  4. Dėkite ant grotelių ir kepkite apie 4 val. arba kol vidinė mėsos temperatūra pasieks 78 °C. Galite greitai ir lengvai pamatuoti termometru.
  5. Paskutiniame etape atidarykite sklendes ir leiskite mėsai apskrusti – kol odelė taps traški.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę