- 450 g konservuotų persikų;
- 65 ml 35% riebumo grietinėlės;
- 125 ml miltų;
- 190 ml pieno;
- 4 kiaušiniai;
- 3 šaukštai romo;
- 3 šaukštai rudojo cukraus;
- ½ šaukštelio vanilės ekstrakto;
- ¼ šaukštelio druskos.
Ingredientai
Receptas
- Inde išplakite kiaušinius, sumaišykite su cukrumi, pienu, grietinėle, romu, vanilės ekstraktu. Suberkite druską, miltus ir plakite, kol tešloje neliks gumuliukų. Kepimo indą (geriausia 25 cm diametro) ištepkite sviestu, jame išdėliokite persikus ir užpilkite gauta mase.
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi), naudokite ir kepimo akmenį. Palaukite kol temperatūra pakils iki 200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Kepkite 30-40 minučių.
- Atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra.