0.00
0
+37065654515
Kategorija
Daržovės

Bulvių granitas

1 - 2 h

4

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 400 g plonais griežinėliais pjaustytų bulvių;
  • 300 g tarkuoto fermentinio sūrio;
  • 300 ml 35% riebumo grietinėlės;
  • 2 skiltelės trinto česnako;
  • Druska, pipirai;
  • Alyvuogių aliejus.

Receptas

  1. Kepimo indą sutepkite aliejumi. Sluoksniuokite ingredientus: bulvės/sūris/česnakas/druska/pipirai (3-4 sluoksniai). Truputį sūrio pasilikite, nes jo reikės pabaigai – užbarstyti ant gratino viršaus. Supilkite ant viršaus grietinėlę.
  2. Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 160 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  3. Kepkite gratiną 1-1.5 val. Jeigu viršus ruduos per greitai – uždenkite folija. Likus 10 minučių iki pabaigos, užbarstykite sūrio.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę