0.00
0
+37065654515
Kategorija
Daržovės

Karamelizuoti burokėliai

0 - 30 min

4

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 0.5  kg. nedidelių virtų burokėlių;
  • 1 žiupsnelis druskos;
  • Aliejaus kepimui;
  • 100 ml. balzaminio acto;
  • 50 ml. vyno acto;
  • 80 g. rudojo cukraus;
  • Kelios šakelės šviežio čiobrelio.

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektorių) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180-200 C.  Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Ant grotelių statykite ketaus keptuvę, įpilkite aliejaus, įkaitinkite. Sudėkite burokėlius ir apkepkite  3 – 4 minutes, pilkite balzamico acto, vyno acto ir suberkite cukrų, kaitinkite vis pamaišydami, kol nugaruos skystis, ištirps cukrus ir burokėliai karamelizuosis.
  3. Pabaigoje užbarstykite šviežio čiobrelio.
  4. Burokėlius patiekite prie jautienos ir kiaulienos kepsnių.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę