- 0.5 kg. nedidelių virtų burokėlių;
- 1 žiupsnelis druskos;
- Aliejaus kepimui;
- 100 ml. balzaminio acto;
- 50 ml. vyno acto;
- 80 g. rudojo cukraus;
- Kelios šakelės šviežio čiobrelio.


Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektorių) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180-200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Ant grotelių statykite ketaus keptuvę, įpilkite aliejaus, įkaitinkite. Sudėkite burokėlius ir apkepkite 3 – 4 minutes, pilkite balzamico acto, vyno acto ir suberkite cukrų, kaitinkite vis pamaišydami, kol nugaruos skystis, ištirps cukrus ir burokėliai karamelizuosis.
- Pabaigoje užbarstykite šviežio čiobrelio.
- Burokėlius patiekite prie jautienos ir kiaulienos kepsnių.