0.00
0
+37065654515
Kategorija
Daržovės

Baklažanų riekelės su kremu

0 - 30 min

2

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 2 baklažanai;
  • 3 pomidorai;
  • 100 gr. Maskarpone sūrio;
  • 1 šaukštas majonezo;
  • Kelių skiltelių česnako;
  • Saujelė riešutų;
  • Petražolių;
  • Krapų;
  • Druskos, pipirų.

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektorių) ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Supjaustykite baklažanus riekelėmis, aptepkite alyvuogių aliejumi ir apibarstykite druska. Pakepkite baklažanus iš abiejių pusių po 3-4 min.
  3. Pomidorus susipjaustykite riekelėmis.
  4. Maskarponės sūrį išsukite su majonezu, česnaku, druska, pipirais, krapais. Ant apkepto baklažano griežinėlio  dėkite pomidorą, kremą, riešutus.
  5. Papuoškite smulkintomis petražolėmis.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę