- 2 baklažanai;
- 3 pomidorai;
- 100 gr. Maskarpone sūrio;
- 1 šaukštas majonezo;
- Kelių skiltelių česnako;
- Saujelė riešutų;
- Petražolių;
- Krapų;
- Druskos, pipirų.


Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektorių) ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Supjaustykite baklažanus riekelėmis, aptepkite alyvuogių aliejumi ir apibarstykite druska. Pakepkite baklažanus iš abiejių pusių po 3-4 min.
- Pomidorus susipjaustykite riekelėmis.
- Maskarponės sūrį išsukite su majonezu, česnaku, druska, pipirais, krapais. Ant apkepto baklažano griežinėlio dėkite pomidorą, kremą, riešutus.
- Papuoškite smulkintomis petražolėmis.