0.00
0
+37065654515
Kategorija
Desertai Kepiniai

Citrininis keksas

30 - 60 min

4+

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 345 g kepinių margarino
  • 6 kiaušinių
  • Žiupsnelio druskos
  • 300 g cukraus
  • 6 v. š. pieno ar grietinėlės
  • 2 citrinos
  • 1 v. š. aguonų
  • 420 g miltų
  • 2 a. š. kepimo miltelių

Receptas

  1. Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite dviejų zonų kepimo sistemą su deflektoriumi, nerūdijančio plieno groteles, ant jų kepimo akmenį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
  2. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  3. Kambario temperatūros margariną kartu su cukrumi išplakite virtuviniu kombainu ar mikseriu iki purumo. Po vieną įmuškite kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakant masę.
  4. Į paruoštą masę įberkite žiupsnelį druskos, įsijokite miltus kartu su kepimo milteliais, suberkite aguonas.
  5. Nutarkuokite citrinų žievelę ir įspauskite citrinų sultis.
  6. Viską lengvai šaukštu permaišykite.
  7. Kepimo formą ištepkite margarinu ir supilkite tešlą.
  8. Kepkite pyragą 45-50 min.
  9. PATARIMAS: Kad keksas nesprogtų, gražiai ir tolygiai iškiltų, sudėjus ir išlyginus tešlą, stalo peiliu perbraukite per vidurį, padarydami nedidelį įdubimą tešloje

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę