- 3 kiaušiniai;
- 150 g. cukraus;
- 1 citrina;
- 80 g. aliejaus;
- 150 g. grietinės;
- 250 g. miltų;
- 1 a.š. kepimo miltelių;
- 2 dideli obuoliai;
Ingredientai
Receptas
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi), naudokite ir kepimo akmenį, palaukite kol temperatūra pakils iki 190 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Naudokite apie 22 cm. kepimo formą. Obuolius nulupkite supjaustykite kubeliais apšlakstykite citrinos sultimis. Kiaušinius išplakite su cukrumi, įmaišyti grietinę, aliejų, įsijokite miltus su kepimo milteliais.
- Kepkite 190C apie 1 val. Apibarstykite cukraus pudra. Skanaus!