0.00
0
+37065654515
Kategorija
Desertai

Apverstas ananasų pyragas

0 - 30 min

4+

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • Pyrago tešlai:
  • 200 g. sviesto;
  • 200 g. cukraus;
  • 300 g. miltų;
  • 2 kiaušiniai;
  • 200 ml natūralaus jogurto;
  • Žiupsnelis druskos;
  • Citrinos žievelės;
  • 1 skardinė konservuotų ananasų;
  • 1 a.š. kepimo miltelių;
  • 200 g. rudojo cukraus;
  • 50 g. sviesto;
  • Šviežių uogų papuošimui

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi), naudokite kepimo akmenį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Sviestą išplakite su cukrumi, įmaišykite po vieną kiaušinius, supilkite jogurtą ir suberkite miltus persijotus su kepimo milteliais.
  3. Keptuvėje ištirpinkite 50 g. sviesto ir dugną apibarstykite rudu cukrumi, sudėkite ananaso griežinėlius, ant jų supilkite tešlą.
  4. Kepkite 30 min. 180 C, mediniu smeigtuku patikrinkite tešlą, ar iškepusi.
  5. Iškepusį pyragą išimkite ir palikite 10 min atvėsti/pastovėti. Uždėję serviravimo indą ant kepimo formos, išverskite pyragą. Papuoškite uogomis.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę