0.00
0
+37065654515
Kategorija
Paukštiena

Arabiška vištiena

1 - 2 h

4+

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 2 kg vištų blauzdelių;
  • 5-6 vnt. raudonos paprikos;
  • 1 čili pipiras;
  • 6-7 svogūnai;
  • Bulvės – vizualiai tiek pat kiek mėsos;
  • Švieži krapai;
  • Šviežios petražolės;
  • Aliejus;
  • Čili prieskoniai;
  • Druska, pipirai;
  • 1 a. š. kumino sėklų;
  • 3 lauro lapai

Receptas

  1. Svogūnus, paprikas ir čili pipirą susmulkinkite trintuvu į vientisą masę. Supjaustykite krapus ir petražoles bei bulves.
  2. Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektoriaus) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Į kepsninę, tiesioginėje kaitroje, įstatykite kazaną, įpilkite ir gerai įkaitinkite aliejų. Kazane iš visų pusių apskrudinkite vištų blauzdeles. Išimkite ir atidėkite į šalį.
  3. Suberkite bulves ir pamaišydami kepkite, kol išorė apskrus. Bulvių vidus gali likti žalias. Išimkite ir atidėkite į šalį.
  4. Į kazaną grąžinkite vištieną. Pagardinkite druska, pipirais, čili pipirų prieskoniais. Trindami tarp delnų suberkite kumino sėklas. Supilkite maltų paprikų-svogūnų-čili masę. Uždenkite kazaną, uždarykite kepsninę. Palikite viską troškintis 20 min.
  5. Sudėkite apkeptas bulves ir lauro lapelius. Išmaišykite, kad bulves apsemtų skystis. Palikite troškintis dar apie 15-20 minučių, kol bulvės suminkštės. Likus keletai minučių iki pabaigos užbarstykite smulkintų krapų ir petražolių.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę