0.00
0
+37060003555
Kategorija
Kiauliena

BBQ šonkauliukai su traškučiais

3 h +

4+

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1,5-2 kg kiaulienos šonkaulių
  • Garstyčių
  • Prieskonių mišinio Memphis Mud Rub
  • „Cola&Cherry“ padažo
  • Kukurūzų traškučių
  • Marinuotų česnakų stiebų
  • Mažų bulvyčių
  • Šlakelio baltųjų trumų aliejaus
  • Skardinės konservuotų pupelių pomidorų padaže
  • 2-3 vnt cukrinio klevo rūkymo kaladėlių
  • Žalios aitriosios paprikos
  • Šviežios kalendros

Receptas

  1.  Šonkaulius ištrinkite garstyčių padažu bei prieskonių mišiniu Porkmafia „Memphis Mud”.
  2. Marinuokite šaldytuve apie 4 val.
  3. Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui: uždekite anglis, sudėkite rūkymo kaladėles, uždėkite dviejų zonų sistemą su deflektoriais, nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 110 laipsnių.
  4. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  5. Mėsą rūkykite apie 2,5 val. Tuomet įsukite į foliją ir palikite dar valandai kepsninėje toje pačioje temperatūroje.
  6. Išimkite šonkaulius iš folijos. Aptepkite Poppamies Cola&Cherry padažu ir apkepkite iš abiejų pusių apie 15 min. vis apversdami.
  7. Kartu su šonkauliais pašildykite konservuotas pupeles mažoje keptuvėlėje.
  8. Prieš valgant, šonkauliukus apibarstykite trupintais kukurūzų traškučiais, šalia patiekite keptas bulvytes, apšlakstytas baltųjų trumų aliejumi, marinuotus česnakų stiebus bei troškintas pupeles. Pagardinkite smulkintu aitriuoju pipiru ir kalendra.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę