0.00
0
+37065654515
Kategorija
Desertai

Biskvitiniai grybukai

30 - 60 min

4+

3/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 400 g miltų
  • 200 g cukraus
  • 200 g grietinės
  • 150 g sviesto
  • 3 kiaušinių
  • 1 šaukštelio vanilinio cukraus
  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

Receptas

  • Cukrų ir vanilinį cukrų išplakite su grietine, po vieną, kaskart perplakant įmuškite kiaušinius.
  • Tuomet įsijokite miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišykite.
  • Galiausiai supilkite ištirpintą, truputį pravėsusį sviestą ir vėl išmaišykite.
  • Turėtų gautis šaukštu formuojama tešla.
  • Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite nerūdijančio plieno groteles ir gerai įkaitinkite (apie 200C).
  • Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  • Grybukų keptuvę gerai įkaitinkite iš abiejų pusių, tuomet atidarykite, patepkite aliejumi, dėkite po šaukštelį tešlos į kiekvieną keptuvės grybuką.
  • Kepkite apie 7-8 min. Kas 2 min. vis apverskite grybukų keptuvę.
  • Palaukite, kol grybukai atvės ir juos glazūruokite arba skanaukite be glazūros.

Baltam kotelių glajui Jums reikės:

  • 200 g cukraus pudros
  • 1 kiaušinio baltymo
  • Citrinos sulčių
  • Gaminimas: Baltymą mediniu šaukštu išsukite su cukraus pudra ir citrinos rūgštele. Cukraus pudrą įmaišykite dalimis. Tinkamo glajaus išsukimas trunka ilgai, apie 20 min. Glajus turi būti tirštas, primenantis dantų pastą, nekristi nuo šaukšto. Aptepkite kotelius, pabarstykite apačią aguonomis.

Šokoladiniam kepurėlių glajui Jums reikės:

  • 300 g juodo šokolado
  • 3 šaukštų pieno
  • Gaminimas: Ištirpinkite garų vonelėje šokoladą ir įmaišykite šiltą pieną. Aptepkite galvutes.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę