- 4 jaučio žandų
- Prieskonių mišinio “Memphis Mud RUB”
- 1 šaukšto miltų
- 2-4 morkų
- 3-5 nedidelių svogūnų
- 4-5 skiltelių česnako
- 3 saliero stiebų
- 1 nedidelės cukinijos
- 1 žaliosios paprikos
- 2 skardinės konservuotų pomidorų
- 1 . čili pipiro
- Raudonojo sauso vyno
- Druskos
- Pipirų
- Šviežių bazilikų
- Šviežių krapų
- Šviežių petražolių
- Šviežių ridikėlių
Ingredientai
Receptas
- Jaučio žandus valandai pamarinuokite su prieskonių mišiniu “Memphis Mud”.
- Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis įdegėju, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Ketaus keptuvėje ant didelės kaitros apkepinkite miltuose pavoliotą mėsą.
- Sumažinkite kepsninės temperatūrą iki 140 °C ir įstatykite Grand feu puodą. Sudėkite jaučio žandus, smulkintas morkas, svogūnus, česnakus, cukiniją, papriką, dvi skardines smulkintų, konservuotų pomidorų, pagardinkite druska, pipirais, smulkintu čili pipiru ir užpilkite sausu, raudonuoju vynu, kad apsemtų, pabarstykite smulkintomis petražolėmis bei krapais. Viską troškinkite apie 5-6 valandas.
- Jaučio žandus patiekite su bulvių koše, šviežiais žalumynais, ridikėliais ir morkytėmis.
Skanaus