0.00
0
+37060003555
Kategorija
Jautiena

Jautienos brisketas (krūtininė)

3 h +

4+

3/3

Atsispausdinti

Ingredientai

Receptas

  1. Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite kepimo sistemą su deflektoriais, nerūdijančio plieno groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 110 C laipsnių. Ant anglių sudėkite rūkymo kaladėles. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Krūtininę gerai įtrinkite prieskoniais ir palikite kelioms val., kad prieskoniai įsigertų. Tuomet dėkite į kepsninę ir kepkite iki 74C vidinės temperatūros, tada išimkite, susukite į foliją ir dar kepkite iki 93-97 vidinės temperatūros. (Į foliją galima įpilti obuolių sulčių, tamsaus alaus, įdėti šiek tiek sviesto.)
  3. Išimkite mėsą ir leiskite jai ilsėtis apie 40 min., o tuomet plonai supjaustykite.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę