0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jautiena

Jautienos diafragma (Hanger steak) pagal Robertą Svetlauską

0 - 30 min

2

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

Receptas

  1. Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui: uždekite anglis, uždėkite ketaus groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių.
  2. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  3. Dėkite ant gerai įkaitusių grotelių mėsą ir kepkite po maždaug 2 minutes iš abiejų pusių (iki 53C vidinės).
  4. Mėsą išimkite į paruoštą folijos lapą ir sandariai susukę leiskite pailsėti 5-10 min.
  5. Supjaustykite plonomis juostelėmis ir pagardinkite druska ir pipirais.

Skanaus

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę