0.00
0
+37060003555
Kategorija
Jautiena

Jautienos kumpio šašlykas

30 - 60 min

2

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

 

  • 500 g brandintos geros kokybės jautienos kumpio („round” arba „rump”)
  • 1 valg. šaukšto austrių padažo
  • 1 didelio svogūno
  • druskos ir pipirų
  • šviežiai malto kumino
  • maltos kalendros
  • 1 šaukšto acto
  • Žolelių glazūrai:
  • 50 ml alyvuogių aliejaus
  • Druskos ir pipirų
  • 1 skiltelės trinto česnako
  •  šviežio rozmarino, baziliko ir raudonėlio.

Receptas

  1. Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Gerai išminkykite gabaliukais pjaustytą mėsą su visais išvardintais komponentais. Palikite pastovėti kambario temperatūroje 30 min.
  3. Sumaišykite dubenėlyje visus žolelių glazūros ingredientus.
  4. Kepkite tiesioginėje kaitroje, nuolat glazuruojant žolelių glazūra ir vis pavartant apie 8-15 min.

Skanaus.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę