9.99
1
+37065654515
Kategorija
Beef skirt suktinukai Kamado bono
Jautiena

Jautienos suktinukai

1 - 2 h

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 800 g. brandintos jautienos papilvės mėsos (Beef skirt);
  • 2 chorizo dešrelės;
  • 1 didelis svogūnas;
  • Šviežio rozmarino šakelė;
  • Saujelė petražolių;
  • Juodųjų pipirų;
  • Saujos alyvuogių;
  •  100 g. čederio sūrio (galite keisti į Džiugas sūrio drožles);
  • Angus & Oink Texas Beef prieskonių;
  • Konditerinės virvelės;
  • Medinių iešmelių;

Receptas

  1. Chorizo dešreles susmulkinkite ir kepkite keptuvėje, kol jos įgaus traškių trupinukų tekstūrą. Turi ištirpti visas riebalas. Mėsytę išimkite iš keptuvės ir atidėkite.
  2. Stambiai supjaustykite svogūną ir apkepkite chorizo riebaluose.
  3. Išilginiu pjūsiu išskleiskite papilvės mėsą ir išmuškite tarp dviejų kepimo popieriaus lapų.
  4. Mėsą pabarstykite smulkintu rozmarinu, petražolėmis, juodaisiais pipirais.
  5. Smulkiai supjaustykite alyvuoges.
  6. Formuokite jautienos suktinukus: ant viso mėsos paviršiaus berkite smulkintas alyvuoges, chorizo trupinėlius, dėkite čederio sūrį, keptus svogūnus.
  7. Stipriai susukite į „vyniotinį” ir sutvirtinkite konditerine virvele atskirais žiedais, maždaug kas 7-10 cm.
  8. Supjaustykite skersai ir kiekvieną suktinuką užtvirtinkite mediniais iešmeliais.
  9. Iš abiejų pusių pabarstykite Angus & Oink Texas Beef prieskoniais.
  10. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite kepimui tiesioginėje kaitroje (be deflektorių), palaukite kol temperatūra pakils iki 180°C. Pridarykite abi sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  11. Suktinukus dėkite ant įkaitintų grotelių ir kepkite vis apversdami apie 10 minučių. Sūris gali pasilydyti ir kibti prie grotelių, to išvengti padės nelimpantis kilimėlis.

Kamado receptai

Daugiau
1
    1
    Krepšelis
    Grilio mentelė
    Kaina: 9.99
    9.99