- 800 g. brandintos jautienos papilvės mėsos (Beef skirt);
- 2 chorizo dešrelės;
- 1 didelis svogūnas;
- Šviežio rozmarino šakelė;
- Saujelė petražolių;
- Juodųjų pipirų;
- Saujos alyvuogių;
- 100 g. čederio sūrio (galite keisti į Džiugas sūrio drožles);
- Angus & Oink Texas Beef prieskonių;
- Konditerinės virvelės;
- Medinių iešmelių;


Ingredientai
Receptas
- Chorizo dešreles susmulkinkite ir kepkite keptuvėje, kol jos įgaus traškių trupinukų tekstūrą. Turi ištirpti visas riebalas. Mėsytę išimkite iš keptuvės ir atidėkite.
- Stambiai supjaustykite svogūną ir apkepkite chorizo riebaluose.
- Išilginiu pjūsiu išskleiskite papilvės mėsą ir išmuškite tarp dviejų kepimo popieriaus lapų.
- Mėsą pabarstykite smulkintu rozmarinu, petražolėmis, juodaisiais pipirais.
- Smulkiai supjaustykite alyvuoges.
- Formuokite jautienos suktinukus: ant viso mėsos paviršiaus berkite smulkintas alyvuoges, chorizo trupinėlius, dėkite čederio sūrį, keptus svogūnus.
- Stipriai susukite į „vyniotinį” ir sutvirtinkite konditerine virvele atskirais žiedais, maždaug kas 7-10 cm.
- Supjaustykite skersai ir kiekvieną suktinuką užtvirtinkite mediniais iešmeliais.
- Iš abiejų pusių pabarstykite Angus & Oink Texas Beef prieskoniais.
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite kepimui tiesioginėje kaitroje (be deflektorių), palaukite kol temperatūra pakils iki 180°C. Pridarykite abi sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Suktinukus dėkite ant įkaitintų grotelių ir kepkite vis apversdami apie 10 minučių. Sūris gali pasilydyti ir kibti prie grotelių, to išvengti padės nelimpantis kilimėlis.