- 1 kg. kalakutienos;
- 2 vnt. šalotinių svogūnų;
- 2 vnt. raudonos paprikos;
- 300 g. vyšninių pomidoriukų;
- Padažas-marinatas Poppamies ,,Smoky Apple”
- Druska ir pipirai
Ingredientai
Receptas
- Kalakutieną supjaustykite kubeliais ir marinuokite 24 val. Poppamies ,,Smoky apple’‘ marinate.
- Supjaustykite papriką, svogūną. Ant iešmelių suverkite kalakutieną, pomidorą, papriką, svogūną.
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui (be deflektorių) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Dėkite iešmelius ant grotelių ir kepkite 15 min, retkarčiais pavartydami. Pagardinkite druska, pipirais.