0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kiauliena

Kiaulienos filė troškinys

1 - 2 h

4+

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1 kiaulienos filė;
  • 1 paprika;
  • 1 portobello grybas;
  • 1/2 puodelio karnišonų;
  • 1 svogūnas;
  • 350 ml grietinėlės (30% riebumo);
  • 100 ml vandens;
  • 2 skiltelės česnako;
  • 100 g. chorizo dešros;
  • 1 jelapeno pipiras;
  • 1 a.š. mairūno;
  • 2 šaukštai miltų;
  • 3 šakelės šviežio čiobrelio;
  • prieskonių mišinio Poppamies „Garlic rub“;
  • 4 vnt. viskio statinių rūkymo kaladėlių;
  • Druskos ir pipirų;
  • Alyvuogių aliejaus.

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi), palaukite kol temperatūra pakils iki 140 C. Ant žarijų sudėkite rūkymo kaladėles. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. File įtrinkite prieskoniu mišiniu ir apie 40 min. rūkykite 140C temperatūroje. Po to supjaustykite 3-6 mm riekelėmis.
  3. Praverkite viršutinę kepsninės sklendę, kad temperatūra pakiltų iki 180 C. Ant grotelių dėkite puodą.
  4. Puode įkaitinkite alyvuogių aliejų ir jame apkepkite chorizo dešrą su svogūnu ir česnaku. Sudėkite grybus, papriką, čiobrelius, karnišonus, mėsą, mairūną, jelapeną, miltus ir viska gerai išmaišome.
  5. Pilkite grietinėlę ir vandenį, uždenkite puodą su dangčiu ir priverkite sklendę, virkite apie 30 min. Pora kartu pamaišykite, nes padažas gali kibti prie puodo dugno.
  6. Patiekite su skrudinta čebata.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę