0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jautiena

Moink jautienos kukuliai

1 - 2 h

4

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

Receptas

  1. Jautienos faršą paskaninkite druska, prieskoniais. Suformuokite stalo teniso dydžio faršo kamuoliukus. Kiekvieną vyniokite į šoninės juostelę. Apibarstykite BBQ prieskoniais ,,Memphis  Mud”.
  2. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 120C.  Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  3. Rūkykite 40 minučių žemoje 120°C temperatūroje. Mirkykite kiekvieną kamuoliuką BBQ padaže ir dar grąžinkite į kepsninę pakepti 15 minučių, į truputį aukštesnę (150-160°C) kepsninės temperatūrą.
  4. Patiekite su bulvytėmis ir šviežių salotų lapais.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę