- 500 g. jautienos faršo; (1 rutuliukas 30 g.)
- 16-18 vnt. plonų kiaulienos šoninės juostelių;
- 2-3 v.š. prieskonių mišinio Porkmafia ,,Memphis Mud’‘;
- 100 ml. padažo Angus & Oink ,,Red house”;
- 2-3 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių
Ingredientai
Receptas
- Jautienos faršą paskaninkite druska, prieskoniais. Suformuokite stalo teniso dydžio faršo kamuoliukus. Kiekvieną vyniokite į šoninės juostelę. Apibarstykite BBQ prieskoniais ,,Memphis Mud”.
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 120C. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Rūkykite 40 minučių žemoje 120°C temperatūroje. Mirkykite kiekvieną kamuoliuką BBQ padaže ir dar grąžinkite į kepsninę pakepti 15 minučių, į truputį aukštesnę (150-160°C) kepsninės temperatūrą.
- Patiekite su bulvytėmis ir šviežių salotų lapais.