Kiaušinius išplakite su cukrumi iki purumo, supilkite aliejų, sudėkite moliūgų tyrę ir išmaišykite.
Atskirai sumaišykite sausus ingredientus ir supilkite į skystą masę.
Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis, palaukite kol temperatūra pakils iki 180°C. Priverkite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
Kepkite pyragą apie 30–35 min. Patikrinkite mediniu pagaliuku – turi būti sausas. Prieš pjaunant būtinai atvėsinkite.
Kol pyragas vėsta, pasiruoškite kremą.
Maskarponę išmaišykite su cukraus pudra. Atskirai išplakite grietinėlę ir įmaišykite į maskarponę.
Kremą tepkite ant atvėsusio pyrago. Papildomai galite pabarstyti cinamonu, keptais riešutais ar trupučiu kakavos.