0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jautiena

Naminis jautienos burgeris

30 - 60 min

2

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 300 g maltos jautienos;
  • 2 a.š. prieskonių Poppamies ,,Burgers&Rib”;
  • 4-5 v.š. majonezo;
  • 1-2 a.š. prieskonių Angus&Oink ,,MacDaddy”;
  • 2 plonomis juostelėmis pjaustyti marinuoti agurkai;
  • 4 griežinėliai cheddar sūrio;
  •  1 sauja gražgarsčių;
  • 2 v.š. karamelizuotų svogūnų;
  • 2 brioche mėsainių bandelių;
  • šlakelio alyvuogių aliejaus.

Receptas

  1. Į gilesnį indą sudėkite majonezą ir pagardinkite jį ,, Mac Daddy” prieskoniais. Viską išmaišykite ir palikite šaldytuve pastovėti 30 min.
  2. Maltą jautieną sudėkite į gilesnį dubenį ir pagardinkite prieskonių mišiniu ,,Burgers&Ribs”. Mėsą gerai išminkykite. Tada padalinkite ją į dvi lygias dalis, suformuokite rutuliukus, kuriuos gerai išmuškite tarp rankų. Iš rutuliukų suformuokite paplotėlius ir sutepkite aliejumi, palikite pastovėti šaldytuve apie 30 min.
  3. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite tiesioginiam kepimui (be deflektoriaus) ir palaukite kol temperatūra pasieks 220 C. Būtinai naudokite ketaus grotas (jos geriau akumuliuoja ir išlaiko karštį).
  4. Kepsninei įkaitus, ant grotelių dėkite mėsainių paplotėlius. Kepkite po 3 min iš kiekvienos pusės. Likus 2 min iki kepimo pabaigos, ant mėsos uždėkite po 2 griežinėlius sūrio. Kepsninėje po 30-40 sekundžių paskrudinkite mėsainių bandeles. Formuokite mėsainį tokia eiga: abi bandelės gausiai aptepkite majoneziniu padažu, ant apatinės dalies dėkite gražgarstes, mėsos paplotėlį, karamelizuotų svogūnų, kelias juosteles agurko ir viską uždenkite viršutine bandelės dalimi.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę