- 300 g maltos jautienos;
- 2 a.š. prieskonių Poppamies ,,Burgers&Rib”;
- 4-5 v.š. majonezo;
- 1-2 a.š. prieskonių Angus&Oink ,,MacDaddy”;
- 2 plonomis juostelėmis pjaustyti marinuoti agurkai;
- 4 griežinėliai cheddar sūrio;
- 1 sauja gražgarsčių;
- 2 v.š. karamelizuotų svogūnų;
- 2 brioche mėsainių bandelių;
- šlakelio alyvuogių aliejaus.
Ingredientai
Receptas
- Į gilesnį indą sudėkite majonezą ir pagardinkite jį ,, Mac Daddy” prieskoniais. Viską išmaišykite ir palikite šaldytuve pastovėti 30 min.
- Maltą jautieną sudėkite į gilesnį dubenį ir pagardinkite prieskonių mišiniu ,,Burgers&Ribs”. Mėsą gerai išminkykite. Tada padalinkite ją į dvi lygias dalis, suformuokite rutuliukus, kuriuos gerai išmuškite tarp rankų. Iš rutuliukų suformuokite paplotėlius ir sutepkite aliejumi, palikite pastovėti šaldytuve apie 30 min.
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite tiesioginiam kepimui (be deflektoriaus) ir palaukite kol temperatūra pasieks 220 C. Būtinai naudokite ketaus grotas (jos geriau akumuliuoja ir išlaiko karštį).
- Kepsninei įkaitus, ant grotelių dėkite mėsainių paplotėlius. Kepkite po 3 min iš kiekvienos pusės. Likus 2 min iki kepimo pabaigos, ant mėsos uždėkite po 2 griežinėlius sūrio. Kepsninėje po 30-40 sekundžių paskrudinkite mėsainių bandeles. Formuokite mėsainį tokia eiga: abi bandelės gausiai aptepkite majoneziniu padažu, ant apatinės dalies dėkite gražgarstes, mėsos paplotėlį, karamelizuotų svogūnų, kelias juosteles agurko ir viską uždenkite viršutine bandelės dalimi.