0.00
0
+37065654515
Kategorija
Desertai

Spurgos

0 - 30 min

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 400 g varškės
  • 4 kiaušinių
  • 8 šaukštų miltų
  • 4 šaukštų cukraus
  • 1 arbatinio šaukštelis sodos
  • 1 šaukšto acto
  • 1l aliejaus
  • Cukraus pudros

Receptas

  1. Paruoškite Kamado BONO kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite nerūdijančio plieno groteles, palaukite kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių.
  2. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  3. Kiaušinius su cukrumi išplakite, sudėkite varškę.
  4. Sodą, išmaišykite su actu ir sudėkite į masę, suberkite miltus ir viską gerai išmaišykite, formuokite nedidelius kamuolėlius.
  5. Grand feu puodą statykite į kepsninę, įpilkite aliejų, gerai įkaitinkite.
  6. Kepkite spurgas apie 6-8 min. Iškeptas apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę