- Įdarui:
- Uogienės arba džemo
- Tešlai:
- 400 g miltų
- Šaukštelio kepimo miltelių
- Žiupsnelio druskos
- Šaukšto cukraus (jei uogienė labai saldi, tiek užteks. Jei rūgštesnė, dėkite daugiau)
- 200 g sviesto
- 2 kiaušinių
Ingredientai
Receptas
- Visus ingredientus išskyrus uogienę sudėkite į indą ir gerai išminkykite iki trupinių. Dalimi tų trupinių išklokite kepimo formą.
- Supilkite pasirinktą uogienę. Viršų apibarstykite likusiais trupiniais.
- Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite kepimo sistemą su deflektoriumi, nerūdijančio plieno groteles ir kepimo akmenį.
- Palaukite kol temperatūra pakils iki 190 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Kepkite apie 50 minučių.
Skanaus