0.00
0
+37065654515
Kategorija
Desertai

Trupinių pyragas su uogiene

1 - 2 h

4+

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • Įdarui:
  • Uogienės arba džemo
  • Tešlai:
  • 400 g miltų
  • Šaukštelio kepimo miltelių
  • Žiupsnelio druskos
  • Šaukšto cukraus (jei uogienė labai saldi, tiek užteks. Jei rūgštesnė, dėkite daugiau)
  • 200 g sviesto
  • 2 kiaušinių

Receptas

  1. Visus ingredientus išskyrus uogienę sudėkite į indą ir gerai išminkykite iki trupinių. Dalimi tų trupinių išklokite kepimo formą.
  2. Supilkite pasirinktą uogienę. Viršų apibarstykite likusiais trupiniais.
  3. Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis, uždėkite kepimo sistemą su deflektoriumi, nerūdijančio plieno groteles ir kepimo akmenį.
  4. Palaukite kol temperatūra pakils iki 190 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  5. Kepkite apie 50 minučių.

Skanaus

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę