0.00
0
+37065654515
Kategorija
Jautiena

Keptas veršienos kumpis

3 h +

4+

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 120 C. Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Kumpį rūkykite kol mėsos vidinė temperatūra pasieks 55 C. Temperatūrą paprasta matuoti naudojant dviejų zondų skaitmeninį termometrą.
  3. Pabaigoje išimkite deflektorių, atidarykite kepsninės sklendes, temperatūrai pakils, mėsą apskrudinkite.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę