0.00
0
+37065654515
Kategorija
Daržovės

Bulvinės bandos

1 - 2 h

4+

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 2 kg. bulvių;
  • 2 vnt. svogūnų;
  • Druska;
  • Pipirai;
  • 4 vnt. kopūstų lapų.

 

Receptas

  1. Kopūstų lapus kelias dienas padžiovinkite tamsoje.
  2. Sutarkuokite bulves su svogūnais, pagardinkite druska, pipirais ir šiek tiek nusunkite.
  3. Dėkite tarkį maždaug 3 cm. storio sluoksniu ant kopūsto lapo.
  4. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi), uždėkite nerūdijančio plieno groteles, ant jų plokščią kepimo akmenį ir palaukite kol temperatūra pakils iki 220 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  5. Ant įkaitusio kepimo  akmens dėkite paruoštą bandą. Kepkite 220 C apie 35-40 min.
  6. Patiekite su česnakiniu padažu ar su grietinės ir spirgučiu padažu.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę