0.00
0
+37065654515
Kategorija
Daržovės

Lęšių karis

0 - 30 min

4

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 500 g. oranžinių lęšių;
  • 100 g. šoninės;
  • 2 skardinės kokosų pieno;
  • 100 g. svogūnų;
  • kelios skiltelės česnako;
  • 10 g. ciberžolės;
  • 1 kubelis vištienos sultinio;
  • kubelis sviesto;
  • Vandens;
  • Druskos, pipirų.

Receptas

  1. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite tiesioginiam kepimui (be deflektorių) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C.  Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Į kepimo indą sudėkite kelis kartus perplautus lęšius, šoninę, svogūną, česnaką, prieskonius, permaišykite supilkite vandenį , kad vos apsemtų lęšius ir įdėkite kubelį sultinio. Troškinkite 180 C 15 min.
  3. Supilkite kokosų pieną, permaišykite ir leiskite kariui sutirštėti, retkarčiais permaišant. Įdėkite sviesto. Skanaus!

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę