125.20
4
+37065654515
Kategorija
Padažai

Peppercorn padažas

0 - 30 min

4+

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 15 g. žaliųjų pipirų žirnelių;
  • 50 g. viskio;
  • 200 g. 35% riebumo grietinėlės;
  • 1 v.š. vorčesterio padažo;
  • 1 v.š. sojos padažo;
  • Druskos pagal skonį.

Receptas

  1. Įkaitinkite ketaus keptuvę, supilkite nemaltus žaliųjų pipirų žirnelius. Pakaitinkite 2-3 min.
  2. Užpilkite viskiu ir leiskite alkoholiui išgaruoti. Supilkite grietinėlę, sojos ir vorčesterio padažus, pamaišykite. Sumažinkite kaitrą ir padažą virkite kartais pamaišydami tol, kol pjis šiek tiek sutirštės (tai įvyks, nugaravus +- perpus).
  3. Patiekite prie jautienos didkepsnio, vištienos kepsnio.

Kamado receptai

Daugiau
4
    4
    Krepšelis
    Rankų valymo kremas, 250 ml
    Rankų valymo kremas, 250 ml
    x 1
    Kaina: 4.20
    4.20
    Įdegtukai ,,Original'', 32 vnt
    Įdegtukai ,,Original'', 32 vnt
    x 1
    Kaina: 2.00
    2.00
    Ketaus gili keptuvė su dangčiu, raudona
    49.00
    Ketaus puodas, baltas, 4,7 l
    Ketaus puodas, baltas, 4,7 l
    x 1
    Kaina: 70.00
    70.00