- 600 g. voveraičių;
- 1 svogūno;
- 300 ml. grietinėlės;
- 50 gr. sviesto;
- 200 g. virta ir rūkyta šoninė;
- Pundelis krapų;
- Druska, pipirai.
- Alyvuogių aliejaus


Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę.
- Keptuvėje ištirpinkite sviestą, apkepinkite svogūną ir kubeliais smulkinkite šoninę. Suberkite voveraites, įberkite druskos, pipirų, šiek tiek apkepkite.
- Supilkite grietinėlę, sudėkite krapus ir patroškinkite 1 min. Skanaus!