0.00
0
+37065654515
Kategorija
Padažai

Voveraičių-grietinėlės padažas

0 - 30 min

4+

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 600 g. voveraičių;
  • 1 svogūno;
  • 300 ml. grietinėlės;
  • 50 gr. sviesto;
  • 200 g. virta ir rūkyta šoninė;
  • Pundelis krapų;
  • Druska, pipirai.
  • Alyvuogių aliejaus

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus keptuvę.
  2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, apkepinkite svogūną ir kubeliais smulkinkite šoninę. Suberkite voveraites, įberkite druskos, pipirų, šiek tiek apkepkite.
  3. Supilkite grietinėlę, sudėkite krapus ir patroškinkite 1 min. Skanaus!

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę