0.00
0
+37065654515
Kategorija
Padažai

Naminis pomidorų padažas

1 - 2 h

4+

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 3 kg pomidorų;
  • 4 saldžiųjų paprikų;
  • 5 svogūnų;
  • 2 galvučių česnako;
  • 1 aitrioji paprika;
  • 220 g cukraus;
  • 60 g druskos;
  • 150 g obuolių acto;
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus;
  • 1/2 a.š. cinamono;
  • maltų juodųjų,  lauro lapų;
  • Žalumynų : petražolių, bazilikų, kalendrų, rozmarinų, čiobrelių ar kitų jūsų mėgstamų prieskonių.

Receptas

  1. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite, kol temperatūra pakils iki 200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai. Įstatykite ketaus puodą.
  2. Pomidorus supjaustykite kubeliais ir supilkite į puodą, suberkite cukrų, druską, kubeliais supjaustytus svogūnus, paprikas, šviežius prieskonius  ir troškinkite apie 1 val. Tada suberkite smulkintus česnakus, cinamoną, troškinkite, kol padažas ims tirštėti, pabaigoje supilkite actą ir pakaitinkite iki 7-10 min.
  3. Viską sutrinkite trintuvu. Karštą padažą supilkite į stiklainius ir užsukite.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę