0.00
0
+37065654515
Kategorija
Padažai

Naminis chimichurri padažas

0 - 30 min

4+

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 2 saujos lapinių petražolių
  • 1 sauja šviežio čiobrelio
  • 1 a.š.džiovinto raudonėlio
  • 1 raudonas šviežias čili pipiras
  • 3 didelės česnako skiltelės
  • 2 džiovinti Bird Eye pipirai (arba 1 žiupsnelis čili flakes)
  • Žiupsnelis pipirų
  • 1/4 a.š.druskos
  • 80 g. alyvuogių aliejaus (ypač tyro)
  • 2 v.š.vynuogių acto
  • 40 g. vandens

Receptas

  1. Susmulkinkite petražoles, čiobrelį, česnaką, čili pipirą, sutraiškykite džiovintus Bird Eye pipirus (arba chilli flakes), įdėkite džiovinto raudonėlio, druskos, pipirų.
  2. Užpilkite alyvuogių aliejaus, vynuogių acto, vandens.
  3. Viską sumaišykite ir palikite pastovėti bent 30 min.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę