- 2 saujos lapinių petražolių
- 1 sauja šviežio čiobrelio
- 1 a.š.džiovinto raudonėlio
- 1 raudonas šviežias čili pipiras
- 3 didelės česnako skiltelės
- 2 džiovinti Bird Eye pipirai (arba 1 žiupsnelis čili flakes)
- Žiupsnelis pipirų
- 1/4 a.š.druskos
- 80 g. alyvuogių aliejaus (ypač tyro)
- 2 v.š.vynuogių acto
- 40 g. vandens


Ingredientai
Receptas
- Susmulkinkite petražoles, čiobrelį, česnaką, čili pipirą, sutraiškykite džiovintus Bird Eye pipirus (arba chilli flakes), įdėkite džiovinto raudonėlio, druskos, pipirų.
- Užpilkite alyvuogių aliejaus, vynuogių acto, vandens.
- Viską sumaišykite ir palikite pastovėti bent 30 min.