- 3-4 v. š. aliejaus;
- 1 puodelis pjaustytų vyšninių pomidorų;
- 1 a.š. čili miltelių;
- 2 a. š. kario miltelių;
- 1 a. š. kmynų;
- 2 a. š. svogūnų miltelių;
- 3 česnako skiltelių smulkintų;
- 1/2 a. š. pipirų;
- 1 a. š.druskos;
- 1 skardinė konservuotų avinžirnių;
- 3/4 puodelio virtų kukurūzų;
- 1 puodelis smulkintų kubeliais morkų;
- 1 skardinė kokosų pieno;
- 1,5 puodelio špinatų;
- Kalendros papuošimui
Ingredientai
Receptas
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite tiesioginiam kepimui (be deflektoriaus), palaukite kol temperatūra pasieks 170C. Ant kepsninės grotelių pastatykite ketaus keptuvę.
- Įkaitinkite aliejų. Supilkite pomidorus ir prieskonius, maišydami troškinkite 3- 5 minutes.
- Suberkite česnaką, avinžirnius ir kukurūzus, permaišykite ir supilkite kokosų pieną. Išmaišykite ir virkite maždaug 20 minučių, Sudėkite špinatus, permaišykite ir dar šiek tiek pavirkite.
- Patiekite su ryžiais.