0.00
0
+37065654515
Kategorija
Daržovės

Avinžirnių karis su špinatais

0 - 30 min

4

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 3-4 v. š. aliejaus;
  • 1 puodelis pjaustytų vyšninių pomidorų;
  • 1 a.š. čili miltelių;
  • 2 a. š. kario miltelių;
  • 1 a. š. kmynų;
  • 2 a. š. svogūnų miltelių;
  • 3 česnako skiltelių smulkintų;
  • 1/2 a. š. pipirų;
  • 1 a. š.druskos;
  • 1 skardinė konservuotų avinžirnių;
  • 3/4 puodelio virtų kukurūzų;
  • 1 puodelis smulkintų kubeliais morkų;
  • 1 skardinė kokosų pieno;
  • 1,5 puodelio špinatų;
  • Kalendros papuošimui

Receptas

  1. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite tiesioginiam kepimui (be deflektoriaus), palaukite kol temperatūra pasieks 170C. Ant kepsninės grotelių pastatykite ketaus keptuvę.
  2. Įkaitinkite aliejų. Supilkite pomidorus ir prieskonius, maišydami troškinkite 3- 5 minutes.
  3. Suberkite česnaką, avinžirnius ir kukurūzus, permaišykite ir supilkite kokosų pieną. Išmaišykite ir virkite maždaug 20 minučių, Sudėkite špinatus, permaišykite ir dar šiek tiek pavirkite.
  4. Patiekite su ryžiais.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę