0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kebabų mėsa
Jautiena Ėriena

Kebabų mėsa

1 - 2 h

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 500 g. jautienos;
  • 500 g. ėrienos;
  • 3 skiltelės česnako;
  • 0,5 a. š. malto kardamono;
  • 0,5 a. š. malto kumino;
  • 1 a. š. rūkytos paprikos;
  • Mėgstamų prieskoninių žolelių;
  • Muskato riešuto;
  • 2 svogūnų;
  • 2 v. š. natūralaus jogurto;
  • Druskos ir pipirų pagal skonį.

Receptas

  1. Faršą sumaišykite su visais prieskoniais, įtarkuokite svogūną, dėkite jogurtą.
  2. Mėsą galite maišyti ir „išmušti“ rankomis, galite naudoti kombainą. Tikslas – maišyti tol, kol masė taps vientisa ir lipni. Dėkite 2 h pailsėti į šaldytuvą.
  3. Ant kepimo popieriaus dėkite apie 200 g. mėsos, uždenkite kitu popieriaus lapu ir su kočėlu iškočiokite kuo plonesnį ir tolygaus storio stačiakampį. Nuimkite viršutinį popieriaus lapą. Susukite lapą su mėsa į ritinėlį.
  4. Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis, palaukite kol temperatūra pakils iki 180°C. Priverkite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  5. Ritinėlius dėkite į ketaus keptuvę ir kepkite vis apverčiant 20-25 min.
  6. Iškepusią mėsą išvyniokite, susmulkinkite ir naudokite kebabams.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę