- 500 g. oranžinių lęšių;
- 100 g. šoninės;
- 2 skardinės kokosų pieno;
- 100 g. svogūnų;
- kelios skiltelės česnako;
- 10 g. ciberžolės;
- 1 kubelis vištienos sultinio;
- kubelis sviesto;
- Vandens;
- Druskos, pipirų.
Ingredientai
Receptas
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite tiesioginiam kepimui (be deflektorių) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 180 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Į kepimo indą sudėkite kelis kartus perplautus lęšius, šoninę, svogūną, česnaką, prieskonius, permaišykite supilkite vandenį , kad vos apsemtų lęšius ir įdėkite kubelį sultinio. Troškinkite 180 C 15 min.
- Supilkite kokosų pieną, permaišykite ir leiskite kariui sutirštėti, retkarčiais permaišant. Įdėkite sviesto. Skanaus!