0.00
0
+37065654515
Kategorija
Kepiniai Desertai

Šokoladinis pyragas su vyšnių uogiene

30 - 60 min

4+

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 150 g miltų
  • 200 g cukraus
  • 250 ml karšto vandens
  • 60 g kakavos miltelių
  • 1 a. š. kepimo miltelių
  • 1 a. š. sodos
  • 1 kiaušinio
  • 60 g tirpinto sviesto
  • cukraus pudros
  • Glaistui:
  • 5-6 v. š. vyšnių uogienės ar sirupo
  • 1 a. š. bulvių krakmolo

Receptas

  1. Iki vientisos masės sumaišykite miltus, cukrų, kakavą, kepimo miltelius, sodą ir karštą vandenį.
  2. Įmaišykite kiaušinį ir sviestą. Tešlą supilkite į kepimo formą.
  3. Paruoškite Kamado BONO kepsninę netiesioginiam kepimui, uždekite anglis, įdėkite dviejų zonų sistemą su deflektoriumi, nerūdijančio plieno groteles ir kepimo akmenį, palaukite, kol temperatūra pakils iki 180 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  4. Kepkite iki 180º C įkaitintoje kepsninėje 30 – 35 minutes.

Glaistas:

  1. Sumaišykite sirupą su krakmolu ir pakaitinkite, kol ims tirštėti.
  2. Apliekite pyragą.

Skanaus.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę