- 6 didelės vienodo dydžio bulvės;
- 100 g. tarkuoto fermentinio sūrio;
- 100 g. kreminio sūrio (ricotta);
- 1 saujelė smulkinto šviežio rozmarino;
- 1 v.š. sviesto;
- Aliejaus;
- Druskos.
Ingredientai
Receptas
- Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 200 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Nuplaukite ir nusausinkite bulves, patepame aliejumi ir pabarstykite druska. Kepkite 1 val. suvynioję į foliją.
- Sūrius sumaišykite lygiomis dalimis, bulves išvyniokite iš folijos, pjaukite pusiau ir išskobkite vidų, gausiai pridėkite sūrio mišinio, sviesto, o ant viršaus – šviežio rozmarino.
- Bulves grąžinkite ant grotelių ir dar pakepkite apie 20 min. Skanaus!