- 10 vnt. mažos paprikos;
- 50 g. svogūno laiškų;
- 400 g. Philadelphia tepamo sūrio;
- 300 g. šalto rūkymo šoninės juostelių;
- 4-5 v. š. padažo Poppamies ,,Cherry & Cola’‘;
- 3 vnt. vaismedžių rūkymo kaladėlių.
Ingredientai
Receptas
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi) ir palaukite kol temperatūra pakils iki 140 C. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
- Paprikas perpjaukite per pusę, išvalykite ir įdarykite sūriu. Susmulkinkite svogūno laiškus, uždėkite ant sūrio. Taip paruoštas paprikas apsukite šoninės juostelėmis. Sudėkite ant kepimo grotelių ir kepkite 30 min. Aptepkite ,,Cherry & Cola” padažu ir dar kepkite 10 min.