0.00
0
+37065654515
Kategorija
Paukštiena

Plovas su antiena

30 - 60 min

4

3/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 500-800 g antienos
  • 400 g  smulkintų svogūnų
  • 500 g ryžių
  • 500 g pjaustytų morkų
  • 3 galvų česnako
  • 2 aitriųjų paprikų
  • 50 g raugerškio uogų
  • 50 g razinų
  • 100 ml aliejaus
  •  druskos
  • kumino
  • paprikos miltelių
  • ciberžolės
  • Plovo prieskonių

Receptas

  1. Paruoškite Kamado Bono kepsninę tiesioginiam kepimui, uždekite anglis, palaukite kol temperatūra pakils iki 200 laipsnių. Pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  2. Kazane įkaitinkite aliejų, apkepkite mėsą, išgriebkite ją, tada apkepkite svogūną, išgrėbkite juos ir apkepkite morkas.
  3. Gerai išplaukite ryžius po tekančiu vandeniu, kol bėgs skaidrus vanduo. Sluoksniuokite kazane mėsą, morkas, svogūnus, suberkite prieskonius, ryžius, užpilkite, kad apsemtų vandeniu (virš ryžių 2 cm) sudėkite čili, česnakus ir virkite 40 min.

 

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę