- 2 vnt. vištienos krūtinėlės;
- 200 g. kieto mocarella sūrio;
- Ryšelis šviežio čiobrelio ir baziliko;
- Prieskonių Angus & Oink Garlic butter ir Winner chicken dinner;
- Druskos ir pipirų;
- Jamon kumpio;
- Daržovių garnyrui: svogūno, česnako, paprikų, šparaginių pupelių, pomidoro;
- Alyvuogių aliejaus;
- Konditerinės virvės;


Ingredientai
Receptas
- Vištienos krūtinėlėje padarykite kišenę.
- Susismulkinkite čiobrelį ir baziliką.
- Kišenę ištrinkite smulkintomis žolelėmis ir Angus & Oink Garlic butter.
- Sūrį supjaustykite pailgais gabalėliais ir juo įdarykite kišenes.
- Paimkite juostą Jamon’o ir ja apvyniokite ties kišenės susijungimu, suriškite su konditerine virvele.
- Paruošto kepsnio viršų įtrinkite Angus & Oink – Winner chicken dinner prieskoniais.
- Prieš dedant į grilį kiekvieną kepsnį (po pusę minutės kiekvienai pusei) galima apkepti karštoje keptuvėje.
- Į Grand feu kepimo indą susmulkinkite daržoves: svogūną, česnaką, paprikas, pupeles, pomidorą. Apipilkite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, žolelėmis jei liko nuo vištienos.
- Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite kepimui netiesioginėje kaitroje (su deflektoriumi). Deflektorių dėkite aukštesnėje pozicijoje. Palaukite kol temperatūra pakils iki 160-180°C.
- Dėkite kepti ir kepkite apie 20 minučių arba kol vidinė temperatūra storiausioje kepsnio vietoje bus 60 laipsnių.