0.00
0
+37065654515
Kategorija
Paukštiena

Vištienos krūtinėlė įdaryta mocarela ir žolelėmis

1 - 2 h

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 2 vnt. vištienos krūtinėlės;
  • 200 g. kieto mocarella sūrio;
  • Ryšelis šviežio čiobrelio ir baziliko;
  • Prieskonių Angus & Oink Garlic butter ir Winner chicken dinner;
  • Druskos ir pipirų;
  • Jamon kumpio;
  • Daržovių garnyrui: svogūno, česnako, paprikų, šparaginių pupelių, pomidoro;
  • Alyvuogių aliejaus;
  • Konditerinės virvės;

Receptas

  1. Vištienos krūtinėlėje padarykite kišenę.
  2. Susismulkinkite čiobrelį ir baziliką.
  3. Kišenę ištrinkite smulkintomis žolelėmis ir Angus & Oink Garlic butter.
  4. Sūrį supjaustykite pailgais gabalėliais ir juo įdarykite kišenes.
  5. Paimkite juostą Jamon’o ir ja apvyniokite ties kišenės susijungimu, suriškite su konditerine virvele.
  6. Paruošto kepsnio viršų įtrinkite Angus & Oink – Winner chicken dinner prieskoniais.
  7. Prieš dedant į grilį kiekvieną kepsnį (po pusę minutės kiekvienai pusei) galima apkepti karštoje keptuvėje.
  8. Į Grand feu kepimo indą susmulkinkite daržoves: svogūną, česnaką, paprikas, pupeles, pomidorą. Apipilkite alyvuogių aliejumi, druska, pipirais, žolelėmis jei liko nuo vištienos.
  9. Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite kepimui netiesioginėje kaitroje (su deflektoriumi). Deflektorių dėkite aukštesnėje pozicijoje. Palaukite kol temperatūra pakils iki 160-180°C.
  10. Dėkite kepti ir kepkite apie 20 minučių arba kol vidinė temperatūra storiausioje kepsnio vietoje bus 60 laipsnių.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę