0.00
0
+37065654515
Kategorija
Paukštiena

Rūkytų vištų širdelių ir grybų troškinys

1 - 2 h

4

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1 kg. valytų vištų širdelių;
  •  200 g. pusžiedžiais pjaustytų pievagrybių;
  •  2 šiaudeliais pjaustytų morkos;
  •  2 smulkiai pjaustytų svogūnų;
  •  400 ml. riebios grietinėlės (35%);
  •  6 skiltelių kapoto česnako;
  •  50 ml. sojos padažo;
  •  Alyvuogių aliejaus;
  •  Druskos, pipirų;
  •  Šviežių krapų;
  •  3-4 vnt. ąžuolo rūkymo kaladėlių.

Receptas

  1. Širdeles marinuokite sojos padaže 1 valandą.
  2. Paruoškite Kamado Bono kepsninę netiesioginiam kepimui (su deflektoriumi), uždekite anglis, uždėkite nerūdijančio plieno kepimo groteles ir palaukite kol temperatūra pakils iki 110°C.  Sudėkite rūkymui skirtas kaladėles, pridarykite viršutinę ir apatinę oro sklendes, kad temperatūra laikytųsi tolygiai.
  3. Ant grotelių sudėkite širdeles ir rūkykite 30-40 minučių.
  4. Kepsninę paruoškite tiesioginiam kepimui (be deflektorių), įstatykite ketaus puodą ir gerai jį įkaitinkite.
  5. Įpilkite šlakelį alyvuogių aliejaus, 5 minutes pakepinkite svogūną ir česnaką, tuomet sudėkite morkas, pakepkite jas 5 minutes. Sudėkite grybus, pakepkite 3 minutes. Paskutines sudėkite rūkytas širdeles ir pakepkite 3 minutes.
  6. Supilkite grietinėlę, prieskonius ir troškinkite 15 minučių.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę