0.00
0
+37065654515
Kategorija
Paukštiena

Išskleistas sviestinis viščiukas ant rotisserie

1 - 2 h

4

2/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 1,3-1,5 kg. viščiuko;
  • 70 g. sviesto;
  • 3 česnako skiltelių;
  • 1 a.š. druskos;
  • Pipirų;
  • Šviežių žolelių: čiobrelio, rozmarino ir baziliko;
  • Angus & Oink Winner chicken dinner prieskonių;
  • 1 citrinos;

Receptas

  1. Viščiukui iškirpti nugarą ir prislėgti išlaužant kaulus (pirmą kartą taip skrodžiant rekomenduojame Youtube įvesti spatchcook ir pažiūrėti procesą).
  2. Į kambario temperatūros sviestą įspaudžiam česnaką, druską, pipirą, čiobrelį, rozmariną ir baziliką, gerai išmaišome.
  3. Tarp viščiuko odos ir mėsos pirštais pasidarykite kišenes ties kojom ir krūtine, prikiškite po oda sviesto. Tai galite padaryti ir prieš iškerpant nugarą.
  4. Viršų apibarstyti Angus & Oink Winner chicken dinner prieskoniais.
  5. Dedam viščiuką į rotisserie krepšį.
  6. Paruočiam kepsninę. Kepant su rotisserie reikia labai mažai anglių, arba naudoti senas anglis. Daug kaitros ar ugnies šiam kepimo būdui nereikia. Kepsninę įkaitinkite iki 180°C su vienu deflektoriumi.
  7. Viščiuką kepkite iki gražaus apskrudimo arba iki 72°C vidinės temperatūros storiausioje vietoje.
  8. Kepant galima pašlakstyti citrinos sultimis, bet tai nėra būtina.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę