0.00
0
+37065654515
Kategorija
Vištienos krūtinėlė
Paukštiena

Vištienos krūtinėlė įdaryta Mocarela

1 - 2 h

2

1/3

Atsispausdinti

Ingredientai

  • 2 vnt. vištienos krūtinėlės;
  • 200 g. kieto tipo Mozarella sūrio;
  • 1 a. š. Angus & Oink King Katsu prieskonių;
  • Šakelė šviežio rozmarino;
  • 1 a. š. prieskonių mišinio Poppamies SPG;
  • Purškiamo aliejaus;
  • Konditerinės virvelės;

Receptas

  1. Mocarelą susmulkinkite mažais kubeliais. Į susmulkintą sūrį įberkite Angus & Oink King Katsu smulkinto rozmarino.
  2. Vištos krūtinėlėje padarykite kišenes ir gerai ištrynkite Poppamies SPG mišiniu.
  3. Krūtinėles įdarykite sūriu ir suriškite konditerine virvele.
  4. Supurkškite aliejumi.
  5.  Užkurkite Kamado Bono kepsninę, paruoškite kepimui dviem budais:  vienas deflektorius išimtas, o kitas paliktas, grotelės auščiausioje arba vidurinėje pozicijoje. Kepkite 180°C apie 30 min. iki 55°C vidinės temperatūros tiesioginėje kaitroje. Tuomet apskrudinkite ant tiesioginės kaitros, kol galutinė vištienos vidinė temperatūra bus ~70°C.
  6. Prieš patiekdami palikite kelias minutes pailsėti.

Kamado receptai

Daugiau
0
    0
    Krepšelis
    Jūsų krepšelis yra tuščiasĮ parduotuvę